Specijalistički blok

Zdravlje je najveće bogatstvo. Preventivni i kontrolni pregledi su značajni za naše zdravlje koliko i ishrana i način života. Čak i kada ne daju simptome, mnoge bolesti ako su nekontrolisane ostavljaju posledice na naše organe (povišen pritisak, dijabetes, glaukom i dr.). Zato je važno da se na vreme radi na ranom otkrivanju i izlečenju ili na sprečavanju komplikacija i trajnih oštećenja.

Specijalistički blok

Preventiva - prvi korak ka zdravlju

Pružamo Vam mogućnost da odaberete neki od paketa preventivnih pregleda, u zavisnosti od pola, starosti i rizika za svaku grupu. Pored pregleda lekara različitih užih specijalnosti ili pregleda lekara opšte prakse, paketom pregleda su obuhvaćeni i potrebni laboratorijski testovi, ultrazvučna dijagnostika ili EKG.

Endomed medicina rada

,,Endomed“ tim okuplja iskusne lekare i medicinske tehničare koji su uvek spremni da daju sve neophodne stručne savete i odgovore na pitanja radi očuvanja Vašeg zdravlja. Ustanova sa spektrom specijalnosti, jedni od retkih u regionu koji mogu pružiti usluge u oblasti medicine rada kao i mnogim drugim: kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, ginekologija, psihijatrija, urologija, neurologija itd.

TOP