Usluge Endomed medicina rada

Okupili smo iskusne lekare i medicinske tehničare koji su uvek spremni da daju sve neophodne stručne savete i odgovore na eventualna pitanja o zdravlju. Mi smo ustanova sa spektrom specijalnosti, pružamo usluge u oblasti medicine rada: izdavanje uverenja o zdravstvenom stanju za brodare (unutrašnja plovidba), za upravljanje vozilima i motornim čamcima, za sportiste, zaposlenje itd.

Usluge

Pored medicine rada, imamo mogućnosti i za mnoge specijalističke preglede. Bilo da imate zdravstvene tegobe (povišen pritisak, aritmiju, stezanje u grudima, kašalj, bol) ili da želite da uradite preventivno preglede ili ultrazvučnu dijagnostiku, naši specijalisti Vam stoje na raspolaganju da svojim znanjem doprinesu unapređenju Vašeg zdravlja (kardiolog, pulmolog, endokrinolog, gastroenterolog, ginekolog, psihijatar, urolog itd.)

Endomed medicina rada

,,Endomed“ tim okuplja iskusne lekare i medicinske tehničare koji su uvek spremni da daju sve neophodne stručne savete i odgovore na pitanja radi očuvanja Vašeg zdravlja. Ustanova sa spektrom specijalnosti, jedni od retkih u regionu koji mogu pružiti usluge u oblasti medicine rada kao i mnogim drugim: kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, ginekologija, psihijatrija, urologija, neurologija itd.

TOP