Endomed medicina rada
Uvek korak ispred drugih

„Endomed“ je danas ime za poverenje i čuvar Vašeg zdravlja. U impozantnom po veličini i opremljenosti prostoru na jednoj od najboljih lokacija u centru Smedereva, sa više od 20 stalno zaposlenih i sa preko 20 konsultanata u mogućnosti smo da pružimo veliki spektar zdravstvenih usluga. Okrenuti prvenstveno ka preventivi i dijagnostici, zdravstveni timovi lekara različitih specijalnosti, uz pomoć najsavremenije dijagnostičke opreme, omogućuju da se na vreme otkriju neželjene promene koje mogu dovesti do ozbiljnih bolesti koje se u kasnoj fazi otkrivanja teško ili beznadežno leče.

Pružamo Vam mogućnost da odaberete neki od paketa preventivnih pregleda, u zavisnosti od pola, starosti i rizika za svaku grupu. Pored pregleda lekara različitih užih specijalnosti ili pregleda lekara opšte prakse, paketom pregleda su obuhvaćeni i potrebni laboratorijski testovi, ultrazvučna dijagnostika ili EKG.

Preventiva - prvi korak ka zdravlju

U savremenom dobu, kada je omogućeno rano otkrivanje bolesti u fazi kada ne daje simptome i adekvatno reagovanje, preventivni pregledi su veoma značajni. U ponudi su i usluge sistematskih pregleda koje su različite u zavisnosti od pola, starosti i postojećih rizika za svaku grupu pacijenata. Pored i pregleda lekara specijalista i lekara opšte medicine, dijagnostike ultrazvukom, holtera pristiska i EKG-a, obezbeđujemo i potrebne laboratorijske pretrage.

U ZZZR Endomed se obavljaju delatnosti iz oblasti medicine rada, čiji su značajan deo prethodni i periodični pregledi za zaposlene u kompanijama čija radna mesta to zahtevaju Aktom o proceni rizika. Oblast medicine rada je danas sastavni deo organizovane zdravstvene delatnosti sa osnovnim zadatkom da zaštiti i unapredi zdravlje radnika različitih zanimanja. Do danas smo stekli poverenje više kompanija sa kojima sarađujemo u oblasti medicine rada. Kvalitet, efikasnost i profesionalnost su nam na prvom mestu.

Endomed medicina rada

,,Endomed“ tim okuplja iskusne lekare i medicinske tehničare koji su uvek spremni da daju sve neophodne stručne savete i odgovore na pitanja radi očuvanja Vašeg zdravlja. Ustanova sa spektrom specijalnosti, jedni od retkih u regionu koji mogu pružiti usluge u oblasti medicine rada kao i mnogim drugim: kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, ginekologija, psihijatrija, urologija, neurologija itd.

Endomed i partneri

„Endomed“ ima potpisane ugovore sa većinom osiguravajućih kompanija u Srbiji („Wiener stadtische osiguranje“, „Uniqa“, „Generali“, „DDOR“, „Dunav osiguranje“...) za pružanje usluga svim korisnicima dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Potpisan je i protokol o saradnji i sa najvećim privatnim zdravstvenim sistemom u Srbiji „MediGroup“ iz Beograda."

TOP